Tuesday, August 27, 2013

Nici nu-ti trece prin cap cine a primit propunerea sa fie urmatorul "Burlac"!

A capatat notorietate dupa un divort rasunator, iar acum este dorit in multe show-uri TV tocmai pentru ca a dovedit ca poate sa vanda.
marcel_toader_41012900
Acesta este CV-ul cu care se prezinta Marcel Toader ori de cate ori este nevoie. Mult prea mediatizatul divort de Gabriela Cristea l-a propulsat pe afacerist in atentia mass-media, bucurandu-se acum din plin de celebritate.

Dornic sa fie in atentia publicului, Marcel este in carti pentru a deveni urmatorul protagonist al emisiunii "Burlacul", un show in care o multime de femei se bat la propriu (si, uneori, la figurat) pentru inima unui barbat, dar si pentru ceva foloase materiale.

Fostul sot al Gabrielei Cristea ar fi incantat sa fie noul "Burlac" si pentru a demonstra ca un barbat nu isi pierde farmecul, nici macar atunci cand este trecut de prima tinerete, dar si ca poate avea aproape orice femeie isi doreste chiar si la varsta de 50 de ani.

Omul de afaceri, care se remarca prin eleganta cu care se imbraca, va trebui sa interactioneze destul de mult cu Catalin Botezatu, fost concurent si el si care a devenit amfitrionul show-ului. Bote este cel care i-a ajutat pana acum pe fostii "Burlaci", Vladimir Draghia, Sergiu Barboni si Bofdan Vladau.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 41 comment :

  1. Một siêu phẩm một siêu Phim Sex Loan phẩm khiến người xem thích thú đúng không nào và để thấy được những giá trị mới này

    ReplyDelete


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!