Thursday, August 29, 2013

Daciana Ciochina este castigatoarea Burlacul sezonul 4

Ea este fata care a reusit sa il cucereasca pe burlacul Bogdan Vladau , se numeste Daciana Ciochina, blondina in varsta de 30 de ani din Galati, asta dupa ultimele informatii aparute in presa.
daciana-ciochina-burlacul-660x394
Daciana Ciochina s-a inscris la emisiunea Burlacul din plictiseala. Si-a dorit o schimbare in viata ei si aceasta a fost calea cea mai potrivita la momentul respectiv.

Comentata si criticata pe parcursul filmarilor, pentru ca este retrasa si “la locul ei” si ca, de dragul spectacolului, nu se napusteste asupra lui Vladau ca sa il cucereasca prin tertipuri feminine, Daciana le-a dat clasa tuturor, ea fiind preferata burlacului, femeia de dragul careia orice barbat ar accepta sa mearga la starea civila.

Putina lume stie ca blonda suava si cu fata angelica, care in viata reala este fiica de preot si are o casatorie si un divort la activ, s-a inscris la “Burlacul” fara sa-si fi propus sa castige concursul, ci pentru ca avea nevoie de schimbare si diversitate in viata de zi cu zi, dupa cum sustin prietenele ei.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 41 comment :

  1. thì các bạn nghĩ thể nào Phim Sex vietsub từ những cảnh tượng làm tình đến những cảnh tượng đụ nhau những điều đó chắc là

    ReplyDelete


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!