Wednesday, August 21, 2013

Am aflat cine este castigatoarea de la “Burlacul”! Vezi aici cine este aleasa lui Bogdan Vladau

In ciuda faptului ca mai sunt cateva saptamani bune pana la finalul sezonului IV de la “Burlacul”, reporterii fashionlife.ro au aflat numele celei care va fi desemnata castigatoarea reality-show-ului de Antena 1.

Aceasta este nimeni alta decat Daciana Ciochina, galateanca in varsta de 30 de ani, care s-a sarutat recent cu Bogdan Vladau in cadrul reality-show-ului de la Antena 1.

Comentata si criticata pe parcursul filmarilor, pentru ca este retrasa si “la locul ei” si ca nu se napusteste asupra lui Vladau, ca sa il cucereasca prin tertipuri feminine, Daciana le-a dat clasa tuturor, ea fiind preferata burlacului, femeia de dragul careia orice barbat ar accepta sa mearga la starea civila.

Cu toate acestea, putina lume stie ca blonda suava si cu fata angelica, care in viata reala este fiica de preot si are o casatorie si un divort la activ, s-a inscris la “Burlacul” fara sa-si fi propus sa castige concursul, ci pentru ca avea nevoie de schimbare si diversitate in viata de zi cu zi, dupa cum sustin prietenele ei.
“Daciana locuieste in Galati si lucreaza ca dealer la o reprezentanta auto. Pana sa mearga la “Burlacul”, ducea o viata monotona, casa-birou, birou-casa, in care nu se intampla nimic deosebit. Cand a plecat la concurs glumea si ne spunea ca daca o sa fie eliminata in prima sau in a doua saptamana, nu o sa-i para rau. O sa considere ca s-a ales cu o vacanta pe cinste si distractie pe masura. Nu isi propusese sa castige, voia doar sa schimbe ceva in viata ei si uite ca a castigat concursul. Si asta, desi a fost cea mai cuminte si cea mai retrasa dintre concurente, fata care s-a lasat cel mai greu. Probabil, asta i se trage de la faptul ca e fiica de preot si a fost crescuta intr-un anumit fel”, ne-a declarat o persoana din anturajul Dacianei Ciochina.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 41 comment :

  1. In ciuda faptului ca https://www.bkori.com/phim-xx/tokyo-hot mai sunt cateva saptamani bune pana la finalul

    ReplyDelete


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!