Thursday, July 4, 2013

Concurenta acerba la Burlacul: Li s-au furat pasapoartele unora dintre cele mai frumoase fete din emisiune!

FIlmarile la show-ul Burlacul, cu Bogdan Vladau in rolul principal, care va incepe la Antena 1, pe 4 iulie, sunt in plina desfasurare. Se stie deja, din editiile precedente, ca pretendentele la inima burlacului au ocazia sa-l cunoasca si sa-l cucereasca pe parcursul unei calatorii in multe tari, unde frumusetea peisajelor iti taie rasuflarea, si in cele mai luxoase hoteluri sau vase de croaziera.
13728463822f885b32
Si cum miza este mare, nu toate concurentele joaca fair-play. Au aflat asta doua dintre cele mai frumoase fete din competitie, carora pur si simplu le-a fost furat pasaportul si au fost nevoite sa revina in tara de urgenta.

Andreea Motoi este una dintre ele. A castigat titlul de Miss Tourism World Romania (2005) si Miss Earth Health Romania (2011). Are 1,78 m si 53 de kilograme, este absolventa a Facultatii de Filosofie si Jurnalism, este o femeie frumoasa si admirata si s-a prezentat la show-ul Antenei 1, Burlacul, pentru ca si-a dorit sa joace rolul de cucerita cu cel de cuceritoare. Furtul pasaportului ei a declansat un scandal urias, faptasul nu a fost insa prins.

Petruta Gagiu este o alta concurenta careia i-a fost subtilizat pasaportul. Are 21 de ani, a venit in Bucuresti din Petrosani, profeseaza ca model si este hotarata sa reuseasca in viata, pentru a-si ajuta fratele si parintii, despre care a aflat recent ca au probleme de sanatate. Frumoasa si emotiva, Petruta s-a vazut neputincioasa in a continua calatoria peste mari si tari, din cauza furtului pasaportului.

Daca Andreea si Petruta au reusit sa-si refaca actele in timp util pentru a reveni la filmari, telespectatorii vor putea afla urmarind show-ul Burlacul, din 4 iulie, la Antena 1.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 4No comments:

Post a Comment


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!