Thursday, July 11, 2013

Burlacul, la un pas de moarte in Monte Carlo! „Am fost la un pas de a sari peste coasta!”

Aflandu-se in Monte Carlo pentru filmarile celui de-al doilea episod al reality show-ului „Burlacul”, Bogdan Vladau si Paula, una dintre pretendentele sale, au fost la un pas de moarte.
Bogdan a inchiriat o superba masina decapotabila, pentru o intalnire privata in compania frumoasei domnisoare pe Coasta de Azur, fara sa-i treaca nicio secunda prin minte ce ar fi putut sa se intample.

"Cred ca este visul oricarei femei sa mearga pe Coasta de Azur, intr-o decapotabila, cu un batic fluturandu-i pe cap!” a exclamat Bogdan atunci cand a vazut-o pe Paula coborand din hotel. Habar nu aveau ca tocmai aceasta esarfa urma sa ii puna intr-o situatie foarte delicata.

„Incercand sa fluture esarfa, i-a dat drumul chiar peste fata mea. Nu am mai vazut nimic si am fost la un pas de a sari peste coasta!” Din fericire, totul s-a terminat doar cu o sperietura zdravana. Telespectatorii vor putea urmari intregul moment si se vor putea bucura de peisajele spectaculoase din Monte Carlo in aceasta seara, de la 20:30, in cel mai nou episod „Burlacul”, difuzat la Antena 1.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 4No comments:

Post a Comment


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!