Thursday, July 4, 2013

Bogdan Vladau: „M-am speriat cand am vazut-o in rochie de mireasa!”

453x590_13729517246f16ebce
Primul episod al celui mai nou sezon „Burlacul” va fi difuzat in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 20 de domnisoare, care mai de care mai frumoase si mai sexy s-au prezentat, la preselectie, in fata celui mai ravnit burlac al momentului, Bogdan Vladau, in speranta ca vor putea ocupa un loc in inima lui. Si cum competitia e una foarte acerba, tinerele si-au pregatit tot felul de tactici de cucerire.

Este si cazul Elenei Dobrin, o tanara de 27 de ani, din Valcea, care a venit la casting convinsa ca poate ajunge pana in marea finala si, de ce nu, chiar in fata altarului, alaturi de mult ravnitul Burlac. Si pentru a se asigura ca Bogdan nu o va uita prea usor, tanara a ales sa poarte la prima intalnire cu acesta o rochie alba ... de mireasa.

„Trebuie sa recunosc ca m-am speriat cand am vazut-o in rochie de mireasa. Am venit in acest show cu inima deschisa, convins ca imi pot gasi jumatatea, insa chiar nu ma asteptam sa imi stea alaturi o mireasa atat de repede!” a marturisit, amuzat, Bogdan.


Daca a reusit sau nu Elena sa il impresioneze si sa se numere printre cele zece domnisoare care il vor insoti pe burlac in aventura vietii lor, ramane de vazut joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Vezi aici toate episoadele din Burlacul, Sezonul 4No comments:

Post a Comment


Cel mai ieftin magazin online de haine, incaltaminte si accesorii. Intra si te vei convinge! (P)

Like la pagina pentru a continua!